Over ons

Onze naam Trofast is afkomstig van de Noorse taal, omdat Noorwegen al generaties lang een toonbeeld is van bouwen met hout. Trofast staat voor 'trouw'. Deze 'trouw' nemen we mee in heel onze identiteit. We blijven trouw aan onze waarden, trouw aan hout, trouw aan de noodzaak om duurzaam te bouwen en bovenal trouw aan onze klanten.

Onze naam is met veel zorg gekozen. We verdienen graag het vertrouwen van onze klanten zodat we kunnen tonen dat onze trouw geen statement is, maar onze bestaansreden.

 

Trofast is een jonge dynamische firma die zich onderscheidt in de bouw- en verbouwwereld op basis van hout. Dit doen we door terug te keren naar de basis van wonen.

Dit is voor ons duurzaam, compact, functioneel en kwalitatief wonen zonder te veel franje, zodat we van elk huis een echte thuis kunnen maken. We willen bij elk project in vol vertrouwen meedenken hoe we de zaken het best aanpakken zodat het resultaat steeds een duurzame thuis wordt op uw maat.


Bij Trofast hebben we één zeer belangrijke partner: Ons hoogwaardig en duurzaam hout waar we uw thuis mee creëren. Daarnaast werken we enkel met gepassioneerde en bekwame vakmannen. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie en verantwoordelijkheid. Hierdoor voelen onze teamleden zich erkend en behandelen ze uw project alsof het over hun eigen woning gaat.

Het is onze hoogste prioriteit om steeds voor een gepaste, kwalitatieve oplossing te zorgen, waarin u zich helemaal kan vinden. We streven ernaar om steeds de meest ecologische en duurzame projecten te bouwen. Het spreekt dan ook voor zich dat wij hiervoor uitgebreid met u samen zitten en u steeds met raad en daad bijstaan.


Wenst u nader kennis te maken met Trofast? Wenst u samen uw project te bespreken of een offerte aan te vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, telefonisch via 0491 36 89 95 of per email via info@trofast.be. Een snelle reactie is gegarandeerd.

Wij maken ons huiswerk, zodat we voor u een fijne, zorgeloze thuis kunnen bouwen.


Trofast

Bram Hendriks

Koning Boudewijnstraat 41

3920 Lommel

BTW BE 0683.961.846

+32 491 36 89 95

info@Trofast.be

www.Trofast.be